به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم افتخاریوسفی در مراسم نکوداشت مقام استادی و تجلیل از مقام شامخ اساتید جامعه الزهرا سلاماللهعلیها که از سوی معاونت آموزش و تربیت این مؤسسه علمی حوزوی و با حضور علما و فضلای حوزههای علمیه و اساتید و مدیران جامعة الزهرا سلاماللهعلیها در تالار بیداری اسلامی برگزار شد، با تبریک روز معلم به پرچمداران عرصه علم و آگاهی و طلایه داران مسیر تهذیب و تربیت گفت: شما اساتید مصداق این آیه «و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه» هستید و آنچه ما از شما آموختیم، چراغ هدایت و درس زندگی بود.
معاون آموزش و تربیت جامعةالزهرا سلاماللهعلیها اظهار داشت: امروز که هجمههای دشمن بیش از پیش، جوانان پاک این مرز و بوم را نشانه رفته است، ضرورت حضور فعالانهتر شما اساتید ارجمند و تلاش مضاعفتان برای رشد معنویت و اخلاق در طلاب و مزین کردن آنها به آداب بندگی و عبودیت که عین عزت و سربلندی است، دوچندان شده است.
یوسفی ادامه داد: در زمانی که حدود ۱۵ سال از بیان هشدارآمیز مقام معظم رهبری که فرمودند مسئول دینداری مردم، روحانیت است، میگذرد و تا سطح مطلوب بسی فاصله داریم؛ عزم جزم و همت بلندی لازم است تا طی مسیر راههای نرفته سرعت بگیرد و گامهای حرکت پرتوان و محکم یکی پس از دیگری طی شود.
وی با اشاره به اینکه امروز با تهدید فضای مجازی، فتنههای فتنهگران و وسوسههای شیطانصفتان مواجهیم، خاطرنشان کرد: راهی نداریم جز آنکه بیش از پیش، خود را به سلاح اخلاص و تقوا مجهز سازیم و با توکل و توسل از محضر حق استمداد کنیم تا بتوانیم مصداق «کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم» باشیم و با نگاه اینکه تمام جامعه خانواده ما هستند، تلاش کنیم مصداق آیه شریفه «قوا انفسکم و اهلیکم نارا وقودها الناس و الحجاره» باشیم.
معاون آموزش و تربیت جامعةالزهرا سلاماللهعلیها بیان داشت: در این فضا قطعا همفکری و همیاری شما در ارائه راهکارها و ایدههای مناسب برای رشد اخلاقی و تربیتی طلاب، ما را از خرد جمعی بهرهمند ساخته و در تحقق اهداف عالیه جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یاری خواهد کرد.
یوسفی با اشاره به راهاندازی پویش طرحها و ایدههای اساتید در راستای رشد اخلاقی و تربیتی طلاب در دو هفته اخیر، اظهار داشت: ایده ارتقای هویت طلبگی، توسعه فردی، طرح مادرانه، رویش اخلاق، تقویت اعتماد به نفس در سایه قانون و برخی ایدههای دیگر مطالب ارزشمندی بود که از سوی اساتید محترم به دست ما رسید و از دیگر اساتیدی که میتوانند با نظرات ارزشمندشان، ما را در مسیر برنامهریزی، حرکت بهتر و جهتدهی به طلاب همراهی کنند، دست یاری میطلبیم.
وی در پایان از اساتید این مجموعه علمی خواست در برنامه تدریس و آموزش خود مصداق این کلام زیبای استاد باشند که فرمود: «من ستایشگر آن معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت نه اندیشهها را».